Springkasteel

Het perfecte feest voor je kind? Dat bestaat uit spelen, plezier, versnapering... en een indrukwekkend springkasteel. Met ons springkasteel maak je elk feest onvergetelijk.

Naast het makkelijk contact en de annulering bij slecht weer, maken wij ons sterk in kwaliteit. Wanneer je een springkasteel wil huren om een feest helemaal compleet te maken, is het belangrijk dat alle materialen steeds voldoen aan de strenge eisen van een springkasteel. Wij zorgen voor een goede service en hopen op die manier het voor jouw gemakkelijker te maken om van elk feestje een groot feest te maken... Reserveer ons en u hoeft enkel maar te genieten van een stralende lach op het gezicht van je kind.

Springkasteel Unicorn XXL

Op dit mooie Multiplay springkasteel met unicorn thema kunnen kinderen naar hartelust springen, klimmen en glijden. Het springkasteel heeft twee ingangen en een glijbaan in het midden maakt er een echte blikvanger van. Binnenin zijn diverse objecten geplaatst, waar kinderen overheen en onderdoor kunnen kruipen. Het springkussen is overdekt, dus kan het ingezet worden bij een regenachtige dag.

Tarief:
 € 125 per dag
 2de dag aan 50% korting

De huurprijs + eventuele transportkosten worden betaald bij de levering.

Afmetingen:
 Lengte: 5,6 m
 Breedte: 5,8 m
 Hoogte: 3,5 m

Springkasteel Unicorn XXL
Offerte aanvragen

Wat is in het pakket inbegrepen:

  • Het springkasteel incl blower
  • Een grondzeil
  • Verlengsnoer (20m)
  • Bevestigingsmateriaal
  • Gratis levering, plaatsing en ophaling (gratis geleverd in een straal van 20km. In de straal daarbuiten rekenen wij 0,50 euro aan per kilometer).

Voor meer info sta ik u graag verder te woord op volgend telefoonnummer: 0486/90.13.89

Doorlees onze algemene voorwaarden en hou rekening met de nodige voorzieningen om het springkasteel te plaatsen.

 

Volg en like ons op Facebook: